Rólunk

Ismerje meg cégünket

Teljes körű könyvelés és adótanácsadás

A Bloom Hill Kft. 2011-es alakulása óta vállalunk könyveléssel, adótanácsadással, valamint kontrollinggal kapcsolatos megbízásokat. Jelenleg két irodában – Budapesten,  valamint Pécsen várjuk azokat a vállalkozásokat, melyek igénybe vennék a fenti szolgáltatásainkat.

A cég tevékenységét már a kezdetektől a magas színvonalú munkavégzés és az egyedi ügyféligények kielégítése határozta meg, ezért tartós jelleggel együttműködünk a Németh és Timár Ügyvédi Irodával. 

Ez a partnerség garantálja, hogy ügyfeleink akár komplexebb adójogi kérdésekben vagy adóhatósággal szembeni jogvitákban is házon belül kaphassanak megfelelő segítséget. 

A társaság adótanácsadói üzletága az elmúlt években tovább erősödött, ugyanis Gacsal Ádám adótanácsadóval és munkatársaival folytatott korábbi, eseti együttműködést 2021-től felváltotta egy szoros szervezeti összefonódás.

Ennek a fúziónak az eredményeként Gacsal Ádám vált az adótanácsadási üzletág vezetőjévé.

Az együttműködés beváltotta az előzetesen hozzá fűzött reményeket, ugyanis a tanácsadói csapatunk sikerrel működött közre közép- és nagyvállalatok adótanácsadást igénylő projektjeiben.

Partnereink

Gacsal Ádám

Gacsal Ádám

A kétezres évek végén kezdtem a pályafutásomat az APEH-nél, mint adóellenőr. Itt főként cégek átfogó adóellenőrzését végeztem valamennyi kiemelt adónem tekintetében.

Ezt követően a Nemzetgazdasági Minisztérium (ma ismét Pénzügyminiszérium) társasági adó osztályán dolgoztam.

A költségvetési oldalon szerzett tapasztalat és nem utolsósorban a kapcsolati tőke nagyon hasznosnak bizonyult a későbbi pályafutásom során.

A közszférában eltöltött évek után váltottam, a Telenor adószakértőjeként folytatva a pályafutásomat. Ezután a banki szektorban dolgoztam az MKB bank adótanácsadójaként, majd az energiaszektorban az E.ON adózási szakreferenseként.

Nagyvállalati munkáim során tapasztalatot szereztem

 • áfával, szja-val kapcsolatos  komplex adózási kérdések megválaszolásában
 • transzferárazásban
 • munkavállalói ösztönzők adótervezésében
 • nemzetközi adózásban
 • állásfoglalás-kérések elkészítésében
 • adóellenőrzések kezelésében, adóhatóságokkal való kapcsolattartásban
 • jogszabályi változások gyakorlatba való átültetésében
 • informatikai rendszerek fejlesztésének pénzügyi szempontú szakmai támogatásában
 • adókedvezmények igénybevételében
 • adózási struktúrák kialakításában
 • szerződések adózási szempontú véleményezésében

Az utóbbi 5 évben már tudatosan készültem arra, hogy saját ügyfélkört építve önálló adótanácsadóként folytassam szakmai pályafutásomat. Tekintettel arra, hogy az adózás és könyvelés kéz a kézben járnak, logikus lépés volt egy könyvelőiroda létrehozása és felépítése. A számviteli szolgáltatások nyújtása során igyekeztem átültetni a nagyvállalati gondolkodásmód előnyeit a kisvállalatoknak nyújtott szolgáltatások során. Mindig próbáltam és próbálom beleélni magam az ügyfeleim helyzetébe, hogy fordított helyzetben én mit várnék el. 

Abban hiszek, hogy az elégedett ügyfél a legjobb reklám, így meglévő ügyfélköröm ajánlásai útján építettem a portfóliómat. Több évnyi szoros együttműködést követően. Adta magát a lehetőség, hogy egy csapatként működjünk a továbbiakban a Bloom Hill Kft.-vel, jobban kiaknázva a meglévő erőforrásainkat és szakmai tudásunkat.

Dr. Németh András

Dr. Németh András

Jogi diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi karán szereztem “Summa cum laude” minősítéssel.

A jogi szakvizsga letételéhez szükséges gyakorlati idő meghatározó részét ügyvédjelöltként töltöttem, miközben szakmai továbbképzéseken és jogvédő szervezeteknél végzett munkám során további tapasztalatokat szereztem.
A jogi szakvizsga letételét követően dr. Tímár Andrással megalapítottam a Németh és Tímár Ügyvédi Irodát.

Az általános polgári jogi ügyvédi képviselet mellett, kiemelt szakterületeim a kereskedelmi- és gazdasági jog, illetve vállalkozások képviselete adójogi jogvitákban, amelyekben adótanácsadói csapatunkkal kiemelkedő eredményességgel lépünk fel az adóhatósággal szemben.

Munkámat a pontosság és megbízhatóság, mint vezérelvek mentén végzem, mindig a legmagasabb szakmai színvonalra törekedve. Szakmai angol nyelvtudásom segít a külföldi ügyfelekkel való kapcsolattartásban, illetve nemzetközi ügyekben történő jogi képviselet ellátásában.

Dr. Németh András
Dr. Tímár András

Dr. Tímár András

Jogi diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi karán szereztem, majd a jogi szakvizsga letételét követően dr. Németh Andrással megalapítottam a Németh és Tímár Ügyvédi Irodát, amelynek azóta is tagja vagyok.

Mint másodgenerációs ügyvéd már a Pécsi Tudományegyetemen folytatott jogi tanulmányaim alatt is nagy hangsúlyt fektetettem a minél szélesebb körű gyakorlati tapasztalatok megszerzésére.

Az ügyvédi működésem során is változatlanul törekszem az ismereteim folyamatos bővítésére, így polgári jog orientált praxisom mellett kiemelt szakértőjévé váltam a civil szervezetek jogának, valamint büntetőjogi védőügyvédként is jelentős sikereket értem el.

Szeretem a kihívásokat, hiszek abban, hogy az ügyvédi pályán a siker legfőbb záloga a kreativitás. Kollégáim, ügyfeleim nagy teherbírású, kitartó és lendületes személyiségnek tartanak, akit a versenyhelyzetek inspirálnak.

Dr. Krausz Róbert

Dr. Krausz Róbert

A Pécsi Tudományegyetemen hallgattam jogot 1999-től. Az elméleti képzés mellett komoly hangsúlyt fektettem a gyakorlati tudásom fejlesztésére is, így a jogi egyetem elvégzése alatt a 2000-es évek elejétől éveken keresztül pécsi és budapesti neves ügyvédi irodáknál vállaltam önkéntes jogi munkát diplomám megszerzéséig.

Ügyvédi tevékenységem fókuszában a vállalatokat érintő gazdasági jogi, pénzügy jogi és adójogi tanácsadás áll.

Több mint 15 éves tapasztalatra tettem szert közép- és nagyvállalatokat érintő válság kezelési helyzetek megoldásában.

Szakterületem a követeléskezelés, csőd,- és felszámolási eljárások menedzsmentje, valamint komplex akvizíciós M&A (cég- és üzletág értékesítés) eljárások lebonyolítása.

Cégvásárlás vagy cégértékesítés során egyaránt foglalkozom jogi és gazdasági kérdésekkel. Ennek összetettségében rejlő kihívás motivál, annak érdekében, hogy a felek egy tranzakció végén valóban win-win szituációban érezzék magukat.  

Ügyvédi tevékenységem során gyakran tapasztaltam, hogy az ügyfelek egyszerre keresnek válaszokat jogi és pénzügyi kérdéseikre.

A gazdasági élet szereplőinek komplex jogi, könyvelési, pénzügyi, számviteli és adózási megoldásokra van igénye.

A mindent egy helyen, elérhető áron és időben igényt az egyes szolgáltatások összehangolásával lehet megvalósítani. Ezt, a multinacionális vállalatoknál bevált megoldást indokolt adaptálni a KKV szektorra is. Így az ügyfélnek nem kell külön-külön egyeztetnie a jogász és a könyvelő álláspontját, egy kézben, egy helyen, azonos koncepció mentén születik megoldás a felmerülő kérdésekre.

Ezen felismerés hívta életre 2011-ben a BloomHill Kft.-t, amelynek megalakulása óta stratégiai partnere vagyok, évekig ügyvezetője is voltam. Szakmai tanácsokkal, hatékony pénzügyi és jogi megoldások feltárásával támogatom a Bloom Hill ügyfeleit.  

Dr. Krausz Róbert

Munkatársaink

Schmidt Kitti

Schmidt Kitti

Operatív vezető

Kincse Alexandra

Adminisztrátor

Királyné Begovácz Judit

Mérlegképes könyvelő

Bauerné Török Rita

Mérlegképes könyvelő

Strácz Tamás

Mérlegképes könyvelő

forduljon hozzánk bizalommal

Hívjon minket vagy írjon nekünk

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon.

Scroll to Top